YÜKSEKOKULUMUZDA GİRİŞİMCİLİK SEMİNERİ DÜZENLENDİ
     Yüksekokulumuzda KOSGEB Çanakkale İl Müdürlüğü tarafından Girişimcilik semineri düzenlendi.
KOSGEB Çanakkale İl Müdürü Erdoğan YÜKSEL tarafından verilen seminerde öğrencilere okul döneminde ne kadar çok bilgi donanımına sahip olurlarsa ;mezun olduktan sonraki hayatlarında etkili olacağı konusunda bilgiler verildi.
     Seminer sonunda Yüksekokulumuz Müdür Yardımcısı Yrd. Doç.Dr. Nazan ARİFOĞLU tarafından KOSGEB Çanakkale İl Müdürü Erdoğan YÜKSEL'e teşekkür plaketi takdim edildi.
     Seminer bitiminde İlçemizde bulunan TATLAN GIDA'ya Yüksekokulumuz Gıda Teknolojisi öğrencilerinin katıldığı teknik gezi gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz teknik geziden memnun kaldılar.

81-sutq-r1.jpg81-sutq-r2.jpg81-sutq-r3.jpg81-sutq-r4.jpg81-sutq-r5.jpg81-sutq-r6.jpg81-sutq-r7.jpg