Meslek Yüksekokulumuzda Çanakkale Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü personeli tarafından Güvenli İnternet Kullanımı hakkında eğitim semineri düzenlendi.

Seminerde; bilişim etiği-etik kullanıcı özellikleri, kişisel verilerin korunması-kişisel verilerin korunması için neler yapılmalı-nelere dikkat edilmeli, bilgi kirliliği nedir ve nasıl önlenir konuları hakkında detaylı açıklamalarda bulunurak, Emniyet mensupları meslek hayatlarında karşılaştıkları durumları ve gerçek hayatta karşılaşılabilecek siber suç-saldırı-dolandırıcılık gibi durumlara karşı alınabilecek önlemler hakkında bilgiler verdiler.

Kendilerine okulumuza gelerek verdikleri eğitim için teşekkür ediyoruz.