Meslek Yüksekokulumuz Ormancılık Bölümü Dış Paydaşlarımızdan Bayramiç Orman İşletme Şefliği ile Toplantı Yapmıştır.

Meslek Yüksekokulumuzun Dış Paydaşlarından Bayramiç Orman İşletme Müdürlüğü ile Ormancılık Bölümü olarak toplantı yapılarak Ormancılık Bölümü Öğretim Planı İçeriği hakkında karşılıklı bilgi ve fikir alışverişi yapılmıştır.
Toplantıda Ormancılık bölümü ögrencilerinin meslek hayatlarına yönelik yetkinliklerini ve bilgilerini artırmak üzere fayda sağlayacak ve önemli görülen derslerin öğretim planına eklenmesi görüşüne vaılmıştır.
Dış Paydaş Toplantımıza Bayramiç Orman İşletme Müdür Yardımcısı Onur KARTOZ, Bayramiç Orman İşletme Şefi Orhan ÖZDEMİR ve Ormancılık Bölümü öğretim elemanları katılmıştır.