Meslek Yüksekokulumuz Laboratuvar Teknolojileri Programı Akademisyenleri ve Öğrencileri Tarafından ''DNA ve Laborantlar Günü’ Kariyer Etkinliği Düzenlendi.

‘Laboratuvarlarda sabahlayın, kahvelerde değil,

Bilim ağartsın saçlarınızı, kitaplar,

Ancak böyle aydınlanır o sonsuz karanlıklar.' (Atatürk’ten Son Mektup/H. Yağcıoğlu)

Mottosuyla yola çıkan Meslek Yüksekokulumuz Kimya ve Kimyasal İşleme Teknolojileri Bölümü öğrencileri, 30/04/2024 tarihinde Bayramiç MYO konferans salonunda akademik ve idari personel ile öğrencilerin katılımıyla ‘DNA ve Laborantlar Günü’ kariyer etkinliğini gerçekleştirmiştir.

Bölüm hocalarından Dr. Öğr. Üyesi Zerrin YÜKSEL ve Kim. Mert AKGÜN’ün konuşmaları ile başlayan etkinlik, Laboratuvar Teknolojisi Programı öğrencilerinin aldıkları eğitimin niteliğinden, mezuniyet sonrası çalışma sahalarından ve kariyer planlarından bahsettikleri sunum ile son bulmuştur.