Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Bayramiç Meslek Yüksekokulu

Bayramiç MYO Kimya ve Kimyasal İşleme Teknolojileri/Laboratuvar Teknolojisi Programı İç Paydaş Toplantısı 16/05/2024 perşembe günü saat 12:00’de çevrimiçi gerçekleştirilmiştir.

Bayramiç MYO Kimya ve Kimyasal İşleme Teknolojileri/Laboratuvar Teknolojisi Programı İç Paydaş Toplantısı 16/05/2024 perşembe günü saat 12:00’de çevrimiçi gerçekleştirilmiştir. 
Toplantıya Bayramiç MYO Kimya ve Kimyasal İşleme Teknolojileri Bölüm Başkanı Doç. Dr. Başar UYMAZ TEZEL; öğretim elemanı Öğr. Gör. Elif DİNCER ALBAYRAK ile iç paydaş olarak Lapseki MYO Kimyasal İşleme Teknolojileri Bölüm Başkanı Doç. Dr. Pınar ILGIN, Dr. Öğr. Üyesi Canan ÖZYURT ve öğrencilerimizden Göksel AYAZ ile Sıla BAYRAM katılmıştır. 
Toplantıda 2024-2025 eğitim öğretim yılından itibaren üniversite genelinde uygulanmaya başlanacak olan İşletmede Mesleki Eğitim (3+1) modeline uygun şekilde hazırlanan ‘Laboratuvar Teknolojisi Programı İşletmede Mesleki Eğitim (3+1) Eğitim Öğretim Planı’ iç paydaş görüşüne sunulmuştur. 
Hazırlanan ders planı taslağının kapsamlı olması, seçmeli ders havuzunun zenginliği, uygulaması olan derslerin ağırlıklı olması ve/veya uygulama saatlerinin artırılması olumlu olarak değerlendirilmiştir. İç paydaşların ağırlıklı bir bölümünü oluşturan öğrenciler, hazırlığı yapılan İşletmede Mesleki Eğitim (3+1) modelinin hem sürecin baştan motive edici doğası nedeniyle mezuniyet şartını sağlamada kolaylık sağlayacağını hem de potansiyel mezunlarına iş imkanları bakımından faydalı olacağını düşündüklerini belirttiler. Toplantıda ayrıca I. Yarıyılda verilen ‘Kariyer Planlama’ dersinin döneminin değiştirilerek II. yarıyıla taşınması yönünde görüş bildirmişlerdir. 
Toplantı öneri ve temennilerin alınmasıyla sona ermiştir.