Kimya ve Kimyasal İşleme Teknolojileri Bölümü, Laboratuvar Teknolojisi Programı I. ve II. Sınıf Öğrencilerine yönelik ‘Oryantasyon Eğitimi’ Toplantısı Düzenlendi.

Kimya ve Kimyasal İşleme Teknolojileri Bölümü, Laboratuvar Teknolojisi Programı I. ve II. sınıf öğrencilerine yönelik ‘Oryantasyon Eğitimi’ toplantısı,  13/03/2024 Çarşamba günü saat 12:00’de Bayramiç Meslek Yüksekokulu Konferans salonunda program akademik personelinin katılımı ile düzenlenmiştir.

Toplantıda öğrencilerle Laboratuvar Teknoloji Programı’nda 2023-2024 Bahar Yarıyılında alacakları dersler, AKTS değerleri ve içerikleri ile üniversite genelinde yeni uygulanmaya başlayan sosyal transkript çalışmasının detayları paylaşılmıştır.

Sosyal sorumluluk ve araştırma projelerinin geliştirilmesi için fikir alışverişinin yapıldığı toplantıda aynı zamanda dönem içi öğrenci etkinlikleri planlanmıştır. 2023-2024 Bahar yarıyılında eğitimin daha efektif hale getirilebilmesi için öğrencilerin öneri ve görüşleri alınmıştır.