Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Bayramiç Meslek Yüksekokulu

Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Emin YAKAR Üniversitemizin Tanıtım Günlerinde ÇOMÜ TV’de yaptığı konuşmada aday öğrencilere seslendi

Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Emin YAKAR Üniversitemizin Tanıtım Günlerinde ÇOMÜ TV’de yaptığı konuşmada aday öğrencileri Bayramiç Meslek Yüksekokulun’da öğrenci olarak görmek istediklerini belirtti. Üniversite Tanıtım Günleri kapsamında ÇOMÜ TV’ye konuşan Bayramiç Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Emin YAKAR aday öğrencilere seslenerek; Bayramiç Meslek Yüksekokulu bünyesinde 5 Bölüm ve 5 alt program olduğunu belirtti. 

• Yönetim ve Organizasyon Bölümü-Spor Yönetimi Programı

• Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü-Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı

• Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü-Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Programı

• Ormancılık Bölümü-Ormancılık ve Orman Ürünleri Programı

• Kimya ve Kimyasal İşleme Teknolojileri Bölümü-Laboratuvar Teknolojisi Programı

Bu programlarda eğitim-öğretim görecek öğrencilere alanlarında uzman olan Bilimsel Araştırma Projeleri, Avrupa Birliği ve TÜBİTAK projeleri bilgili ve birikimli akademisyenler tarafından eğitim verileceğini vurguladı. Önlisans eğitim programlarını başarıyla tamamlayan mezunların, iş hayatına başlayabilecekleri veya Dikey Geçiş Sınavı (DGS ) ile eğitimlerini lisans düzeyine tamamlama olanakları olduğunu belirten YAKAR, Bayramiç Meslek Yüksekokulu akademisyenlerinin mezunlarına mezuniyet sonrası iş arama ve bulma konularında destek olmayı sürdürdüklerini belirtti. Dr. Öğr. Üyesi Emin YAKAR konuşmasının sonunda 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı içinde kayıt yapacak öğrencilerini sabırsızlıkla beklediklerini söylerken, Üniversite Tanıtım Günleri etkinliğini düzenleyen Rektörlük Makamına ve emeği geçen herkese teşekkürlerini bildirerek sözlerini tamamladı.

ÇOMÜ WebTV haber video bağlantısı: https://www.youtube.com/watch?v=DlpOKB-UPeM