SOURDOMICS CA18101 - Avrupa Birliği Cost Aksiyon Gerçekleşti

Üniversitemiz Bayramic Meslek Yuksekokulu Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Gül Ebru ORHUN’un  proje Yaygınlastırma ve İletişim Koordinatörü olduğu SOURDOMICS CA18101 - Avrupa Birliği Cost Aksiyon, proje yürütücüsü olan İspanya Valencia IATA Tarımsal Araştırma Enstitüsü evsahipliğinde gerçekleşmiştir.

Bu Cost aksiyon, tüm dünyada en temel besin olan tahıl ham maddesi eksi maya ile yapılan ekmek ve diğer tüm ürünlerin sürdürülebilir ve saglıklı gıda alımının önemini, gelişmelerini ve teknolojilerini araştıracak ve sunacaktır.

COST aksiyon projeleri sayesinde atölye çalışmaları, konferanslar, çalışma grubu toplantıları, eğitim okulları, kısa süreli bilimsel görevler ile işbirliği faaliyetleri düzenleyerek araştırmalardaki inovasyonu teşvik eder.

Proje ile ilgili ayrintilari ve firsatlari takip edebileceginiz adresler:

twiter hesabi: @sourdomics

www.cost.eu/actions/CA18101/#tabs|Name:overview