MYO Öğretim Görevlimizin Kitabı Millî Eğitim Bakanlığı Tarafından Okullara Dağıtılıyor

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından hayata geçirilen ve 17 bin okulda 17 bin kütüphane oluşturulmasını hedefleyen "Kütüphanesiz Okul Kalmayacak Projesi" kapsamında, açılması planlanan kütüphanelerin kitap ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü Döner Sermaye İşletmesi tarafından basımı ve satışı yapılan “Kültür Eserleri” yayınlarının yeni baskılarının yaptırılması planlanmaktadır. Söz konusu eserler arasında Meslek Yüksekokulumuz Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü Başkan V. Öğr. Gör. İsmail Sabah tarafından hazırlanan “Çanakkale’nin Şehit Kalemleri: Çanakkale Muharebelerinin Türk Eğitim Sistemine Etkileri” isimli eser de bulunmaktadır. Öğr. Gör. İsmail Sabah’ın kitabı Millî Eğitim Bakanlığı’nın projesi sonucunda binlerce öğrenci ile buluşacaktır. İlgili eser daha önce de MEB Eğitim ve Bilişim Ağı tarafından birincilikle ödüllendirilen “Ödevimiz Çanakkale” isimli belgesele konu olmuştur.