Meslek Yüksekokulumuzda Üniversitemizin Kalite Güvence Çalışmaları Hakkında Bilgilendirme ve Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

01.07.2024 tarihinde Bayramiç Meslek Yüksekokulu Amfisinde Yüksekokulumuzdaki tüm bölümlerin akademisyenlerinin katılımı ile üniversitemizde yürütülmekte olan kalite güvence çalışmaları ve bu süreçte meslek yüksekokulumuzda gerçekleştirilen kalite güvence çalışmalarının değerlendirildiği bir toplantı düzenlendi.

Toplantıda üniversitemizin içinde olduğu YÖKAK akreditasyon programı kapsamı, akreditasyon sürecine ait aşamalar, üniversitemizin kalite güvence politikası, Üniversitemiz 2024-2028 Stratejik Planı, Üniversitemiz 2024-2028 Stratejik Planı kapsamında geliştirilen ve ulaşılması planlanan temel hedefler,  yenilenen üniversitemiz misyon ve vizyonu, ve üniversitemizin Kurum İç Değerlendirme Raporu  konu başlıklarına ait güncel bilgiler paylaşıldı.

Toplantının devamında meslek yüksekokulumuzda kalite güvence çalışmaları kapsamında yürütülen çalışmalar, web-sitesinde kalite güvence ofisinin yönlendirmeleri ile yapılan değişikler, komisyonlar, mezun bilgi sistemi, iç kontrol ile ilgili çalışmalar, paydaşlar ile ilişkiler ve paydaşlar ile yapılacak olan toplantılar ile mezun iletişim sistemi ve sosyal transkript konuları hakkında bilgiler aktarıldı.

Toplantı, kalite güvence çalışmaları kapsamında akademik personelimizin paylaştıkları görüşleri ile kalite güvence süreçlerini yürütme ve iyileştirme yönünde katkı sağladı.