Meslek Yüksekokulumuz ve Bölümleri Bayramiç Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencilerine Tanıtıldı

Meslek Yüksekokulumuz ve Bölümleri, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Öğretmenleri ile birlikte okulumuzu ziyarete gelen Bayramiç Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencilerine tanıtılıdı. Meslek Yüksekokulumuzun Yönetim ve Organizasyon,  Pazarlama ve Reklamcılık, Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri, Ormancılık, Kimya ve Kimyasal İşleme Teknolojileri Bölümleri akademisyenlerimiz yaptıkları sunumlar ile bölümlerini, eğitim programlarını, mezuniyet sonrası eğitim olanakları ve çalışma alanları hakkında bilgiler verdiler. Mezuniyet aşamasında olan Bayramiçli öğrenciler, kendilerine aktarılan bilgilerden ve yapmış oldukları ziyaretten çok memnun kaldıklarını belirttiler.