Meslek Yüksekokulumuz Ormancılık Bölümü Öğrencilerine Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü Tarafından Orman Yangınları Mücadele Gönüllüsü Eğitimi Verilmiştir.

06 Haziran 2024 tarihinde Meslek Yüksekokulumuz Konferans salonunda Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü tarafından Meslek yüksekokulumuz Ormancılık Bölümü öğrencilerine Orman Yangınlarıyla Mücadele Şube Müdürü Orman Mühendisi Ersin GÜRBÜZ tarafından Orman Yangınları Mücadele Gönüllüsü eğitimi verilmiştir.

Eğitim kapsamında orman yangınlarının çıkış sebepleri, orman yangın tipleri, orman yangınlarına müdahale yöntemleri, orman yangınlarına müdahalede kullanılan yer ve hava araçları bilgilerine ek olarak orman yangınlarında iş güvenliği konularında bilgiler eğitimi alan öğrencilerimize aktarılmıştır.