Meslek Yüksekokulumuz Çocuk Gelişimi Programı Mezunlarından Cumhuriyet Coşkusu

Meslek Yüksekokulumuz Çocuk Gelişimi Programını çeşitli tarihlerde bitirerek mezun olan öğrencilerimiz, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkumuzu bir kat daha arttırdı. Ülkemizin çeşitli illerinde görev yapmakta olan mezunlarımız, öğrencileri ile Cumhuriyet Bayramını kutladılar.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Bölüm Başkanı Öğr. Gör. İsmail SABAH, “mezunlarımızı geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızla Cumhuriyet Bayramını kutlarken görmek coşkumuzu ve heyecanımızı bir kat daha arttırdı. Aynı zamanda bir Çanakkale Gazisi olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün mirasını yaşatacak olan çocuklarımıza Cumhuriyet coşkusunu yaşatan mezunlarımızı yürekten kutluyorum. Mezunlarımızla olan ilişkimize büyük önem vermekteyiz. Meslek Yüksekokulumuzu başarı ile tamamlayan öğrencilerimiz ülkemizin dört bir yanına dağılsalar da devamlı irtibat halinde kalarak karşılıklı fikir alışverişinde bulunmaktayız. Bugün, Cumhuriyetimizin 99. yıl dönümünde coşkularını bizlerle paylaşan Mine Demir, Burcu Yaşar, Yasemin Çakır ve Özge Kılıç’a ayrıca teşekkür eder, görevlerinde başarılar dilerim. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ümüzü ve silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle yad ederim.” dedi.