Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Bayramiç Meslek Yüksekokulu

Meslek Yüksekokulumuz Çocuk Gelişimi Programı İç Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Bayramiç Meslek Yüksekokulu ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programlarının öğretim elemanları iç paydaş toplantısında bir araya geldiler.

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı Bölüm Başkanı Doç. Dr. Burcu SARI UĞURLU'nun liderliğinde gerçekleştirilen toplantıya, Bayramiç Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Merve ŞAHİN, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı öğretim elemanları Öğr. Gör. Cihan YILDIZ CANPOLAT ve Öğr. Gör. Sema GÜZEY KANDEMİR ile öğrenci temsilcileri katıldı.

Toplantıda, 3+1 öğretim programı öğretim programı, ders içerikleri ve iş yeri eğitimi gibi konular ele alındı. Kararlar arasında programların 3+1 öğretim programına göre güncellenmesi, dengeli bir eğitim programının sürdürülmesi ve staj olanaklarının artırılması yer aldı. Toplantı, programların kalitesini artırmak ve öğrencilere daha iyi bir eğitim sunma temennileriyle sonlandırıldı.