Laboratuvar Teknolojisi Programı Mezun Buluşması ve Dış Paydaş Toplantısı

15/10/2021 Cuma günü saat 19:00’da Laboratuvar Teknolojisi Programı I. ve II. sınıf öğrencileri, programdan mezun öğrencilerimizin katılımı ile çevrimiçi olarak ‘Mezun Buluşması’ ve ‘Dış Paydaş Toplantısı’ gerçekleştirilmiştir.

Toplantıda Bayramiç MYO 2010 mezunlarımızdan Yüksek Gıda Mühendisi Gamze ÇELİK, Gizem ULUTÜRK (TÜBİTAK Uzman/Kimyager MBA) ve Büşra DURANSOY (S.B.Ü. Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi/Enfeksiyon Kontrol Komitesi Hemşiresi) konuk edilmiştir. Katılımcılarımız kariyer geçmişlerini ve uzmanı oldukları alanlarla ilgili sektörel deneyimlerini ve iş imkanlarını paylaşırken, öğrenciler ise merak ettikleri konuları sorma fırsatı bulabilmişlerdir.