Laboratuvar Teknolojisi Programı İç Paydaş Toplantısı

Toplantı Adı: Laboratuvar Teknolojisi Programı İç Paydaş Toplantısı

Toplantı Tarihi: 03.05.2021

Toplantı Katılımcıları: Doç. Dr. Başar UYMAZ TEZEL, Öğr. Gör. Elif DİNCER ALBAYRAK

Laboratuvar Teknolojisi I. Ve II. Sınıf öğrencileri (Elif BALIN, Nurefşan BEKİROĞLU, Bengü ZENGİN, Aleyna İkra FİLİK, Nur Sultan DURGUT, Sevgi ATAER, Yeşim ÇAKIR, Bircan Elif YAZICI, Sevde Nur AKYOL)

Bayramiç Meslek Yüksekokulu Laboratuvar Teknolojisi Programına kayıtlı öğrenciler ile 03.05.2021 tarihinde çevrimiçi toplantı düzenlenmiştir. Toplantıda Laboratuvar Teknolojisi Programının eğitim ve öğretim planları ve ders içerikleri değerlendirilmiştir. Toplantı sonucunda 2021-2022 eğitim öğretim yılında Laboratuvar Teknolojisi Programı’nın ders planlarında güncellenme yapılması yönünde görüş ve öneriler sunulmuştur.