İstiklal Marşının Kabulu ve Çannakkale Deniz Zaferi Haftası Programı

Bayramiç Meslek Yüksekokulu, Bayramiç Kaymakamlığı, Bayramiç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bayramiç Asımın Nesli Gençlik Derneği ile birlikte Bayramiç ilçesinde eğitim gören ilk ve ortaöğretim öğrencilerine  Halkla İlişkiler Programı ve Çocuk Gelişimi Programı Öğretim elemanlarından Öğr.Gör. Dr. Gürkan ÇİL ve Öğr. Gör. İsmail SABAH tarafından İstiklal marşının kabulü ve Çanakkale Deniz Zaferleri konulu konferans verilmiştir.

Program sonunda soru cevaplar alınmış ve Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Emin YAKAR, İlçe Milii Eğitim Müdür Mehmet ETİK ve Bayramiç Asımın Nesli Gençlik Derneği Başkanı Gökhan DEMİRSÖZ tarafından Konferans veren hocalara "Asımın Neslinden Akif' e şiirler" isimli kitap hediye edilmiştir.