"GIDALARDA DUYUSAL ANALİZ" KONFERANSINA KATILIM

Yüksekokulumuz Müdürü  Yrd.Doç.Dr. Nazan ARİFOĞLU ve Gıda Teknolojisi Programı öğrencileri Ezine Meslek Yüksekokulunun düzenlemiş olduğu "Gıdalarda Duyusal Analiz" konferansına katılmışlardır. Ezine Meslek Yüksekokulu Gıda Bölümü Öğretim Elemanları tarafından düzenlenen etkinlikte AROMSA firması Duyusal Analiz Uzmanı Büşra HANTAL ve Üniversitemiz Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof.Dr. Yonca YÜCEER' in gerçekleştirdiği sunumlar öğrencilerimizce ilgiyle takip edilmiştir. Etkinlik sonunda konuşmacılara Eğitim Fakültesi Dekan Vekili Prof.Dr. Dinçay KÖKSAL ve Ezine Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd.Doç.Dr. Mehtap ÖZDEN tarafından hediye ve teşekkür belgeleri sunulmuş olup, konferansa katılan tüm öğrencilere katılım sertifikası verilmiştir.