ÇOMÜ Tercih ve Tanıtım Günleri Etkinliğinde Meslek Yüksekokulumuzun Bilgilendirme Standı Rektörümüz Prof.Dr. R. Cüneyt ERENOĞLU ve Beraberindeki Heyet Tarafından Ziyaret Edildi.

Meslek Yüksekokulumuz akademisyenleri 31 Temmuz-01 Ağustos 2024 tarihleri arasında Rektörlük Şehir Ofisi SEM Bahçesinde düzenlenen ÇOMÜ Tanıtım ve Tercih Günleri Etkinliği kapsamında Meslek Yüksekokulumuzu ve bölümlerini  2024 YKS ile tercih yapma sürecinde olan gençlere tanıttılar.

Etkinlikte Meslek Yüksekokulumuzun tanıtım standı ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt ERENOĞLU ve beraberindeki heyet tarafından ziyaret edilirken, Meslek Yüksekokulumuz akademik personeli Rektörümüz Prof. Dr. R. Cüneyt ERENOĞLU ve beraberindeki heyete Meslek Yüksekokulumuz hakkında bilgler aktararak, kendilerine ziyaretleri için teşekkürlerini sundular.