Çocuk Gelişimi Mezunlarından Atatürk'ü Anma Etkinlikleri

Ülkemizin kurucusu büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 84. yıldönümünde tüm yurtta büyük bir özlem ve minnet ile anılmaktadır. Bu sebeple Meslek Yüksekokulumuz Çocuk Gelişimi Mezunları da ülkemizin dört bir yanında görev yaptıkları kurumlarda, Atatürk’ü anma etkinlikleri gerçekleştirdiler.

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan bölüm başkanı Öğr. Gör. İsmail Sabah: “Bölümümüzden her yıl onlarca mezun vermekteyiz. Ülkemizin çeşitli bölgelerinde iş hayatlarına başlayan mezunlarımız, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitimleri için var güçleriyle çalışmaktadırlar. Bunun en büyük göstergelerinden biri de ebediyete intikalinin 84. senesinde Atatürk’ümüzü anmak için gerçekleştirdikleri etkinlikler ve programlardır. Şöyle ki, Türk Millî Eğitiminin ilk amacı, Atatürk İnkılap ve ilkelerine ve Anayasa’da ifadesini bulan Atatürk milliyetçiliğine bağlı; Türk milletinin millî, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan yurttaşlar yetiştirmektedir. Meslek Yüksekokulumuzdan mezun olarak görevlerine başlayan mezunlarımızın Türk Millî Eğitiminin amaçları doğrultusunda çalıştıklarını görmek, bizlerin de gururlanmasına vesile olmaktadır. Bu münasebetle Yasemin Çakır, Elifnur Sevinç, Elif Ökeli ve tüm mezunlarımıza görevlerinde başarılar diler, aynı zamanda bir Çanakkale Gazisi ve kahramanı olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet, minnet ve saygıyla yad ederim” dedi.