Bayramiç Meslek Yüksekokulu Laboratuvar Teknolojisi Programı 1. Sınıf Oryantasyon Eğitimi

Kimya ve Kimyasal İşleme Teknolojileri Bölümü, Laboratuvar Teknolojisi Programı I. sınıf öğrencileri ile Bayramiç Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Emin Yakar ve bölüm hocalarının katılımıyla ‘Oryantasyon Eğitimi’ toplantısı gerçekleştirilmiştir.

Öğr. Gör. Elif Albayrak tarafından Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ve Bayramiç MYO hakkında tanıtıcı bilgilerin sunulduğu toplantıda, Laboratuvar Teknoloji Programı’nın misyonu ve vizyonu, eğitim katalogları, ders içerikleri, staj ve değerlendirme kriterleri, mezuniyet sonrası kazandıkları unvan ve çalışma alanları ile dikey geçiş yapabilecekleri Lisans Programları hakkında bilgiler paylaşılmıştır. Öğrencilerden öneri ve taleplerin alınmasıyla toplantı tamamlanmıştır.