Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Bayramiç Meslek Yüksekokulu

Bayramiç Meslek Yüksekokulu Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Tanıtım Günlerinde

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörlük Şehir Ofisi açılışı 31 Temmuz 2023 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. R. Cüneyt ERENOĞLU ev sahipliğinde Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür GÖKHAN, Çanakkale Savaşları Tarihi Gelibolu Alan Başkanı İsmail KAŞDEMİR, İl ve İlçe Protokolü, üniversitemizin akademik ve idari personelinin katılımları ile gerçekleşti.

Rektörlük şehir ofisi açılışında konuşan Rektörümüz Prof. Dr. R. Cüneyt ERENOĞLU yaptığı konuşmada Çanakkale İskele Meydanındaki eski rektörlük binasının Rektörlük Şehir Ofisine dönüştürülmesi ile bu ofisin Üniversitemizin Çanakkale şehri ile bütünleşen yüzü olacağını ifade etti. Bu anlamda Rektörlük Şehir Ofisinin hem üniversitemizin tanıtımı için çalışacağını hem de üniversitemizin rehberlik ve psikolojik danışmanlık birimi tarafından sağlanacak profesyonel destekler ile tercih süreci yaşayan aday öğrencilere danışmanlık hizmeti verilecek bir merkez olacağını belirtti.

Rektörlük Şehir Ofisi açılışı ile birlikte, aynı zamanda 31 Temmuz ile 04 Ağustos 2023 tarihleri arasında düzenlenen Çanakkale Üniversitesi Tanıtım Günleri etkinliğinin de gerçekleştirildiği yer oldu.  Üniversitemizin tüm Fakülte ve Meslek Yüksekokulları, bünyelerinde görev yapan akademik personelleri tarafından temsil edilerek, 5 gün süre boyunca üniversite ve bölüm tercih sürecini yaşayan aday öğrencilere kendi Fakülte, Bölüm, Meslek Yüksekokulları ve Eğitim-Öğretim programları hakkında bilgiler verdiler.

Rektörümüz Prof. Dr. R. Cüneyt ERENOĞLU tüm tanıtım masalarını ziyaret ederek görevli akademik personele iyi çalışmalar dileklerini iletti. Bayramiç Meslek Yüksekokulu tanıtım masasında görevli olan akademik personelimiz de Meslek Yüksekokulumuzu, Bölümlerini ve Eğitim-Öğretim Programlarını üniversite ve bölüm tercih sürecinde olan aday öğrencilere tanıttılar.

ÇOMÜ WebTV Haber Video Bağlantısı: https://www.youtube.com/watch?v=JEj5whSbS4o