Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Bayramiç Meslek Yüksekokulu

Bayramiç Meslek Yüksekokulu 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Okulumuz Konferans Salonunda tüm Akademik Personelimiz, Mezun öğrencilerimiz ve ailelerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan mezuniyet töreninde Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Emin Yakar ve Bölüm Başkanlarımız yeni mezunlarımızı tebrik ederek mezuniyet sonrası hayatlarında kendilerine başarılar dilediler. Günün anlam ve öneminin belirtildiği konuşmalarda; yeni mezunlarımıza Bayramiç Meslek Yüksekokulu ve Akademik personeli olarak mezuniyet sonrasında destek olmaya devam edileceği belirtilerek, mezuniyet sonrası hayatlarında yollarının açık olması dilendi. Törende hazır bulunan mezun öğrencilerimizin velilerine de bu gurur gününde teşekkürler edilerek tebrikler sunuldu.

Törende hazır bulunan yeni mezunlarımıza ve bölümlerini derece ile bitiren yeni mezunlarımıza mezuniyet ve tebrik belgeleri Yüksekokulumuz akademisyenleri tarafından verilerek toplu fotoğraf çekimleri gerçekleştirilerek tören sonlandırıldı.