Bayramiç Meslek Yüksek Okulu Laboratuvar Teknolojisi Programı öğrencileri için 04.01.2024 tarihinde ÇOMÜ Bilim ve Teknoloji Uygulama Merkezi’ne (ÇOBİLTUM) teknik gezi gerçekleştirilmiştir. Dr. Öğr. Üyesi Zerrin YÜKSEL’in koordinatörlüğünde düzenlenen gezide, Kimyager Mert AKGÜN rehberliğinde Görüntüleme ve Karakterizasyon Laboratuvarları, Kromatografi ve Zeytinyağı Analiz Laboratuvarları, Arkeometri ve Meteorit Laboratuvarları, Çevre Analiz Laboratuvarları ile Bitki, Toprak ve Su Analiz Laboratuvarları ziyaret edilmiştir. İlgili laboratuvarlarda Öğr. Gör. Nilay TEZEL, Kimyager Arife AKTAŞ, Dr. Mehmet Ali GÜNDOĞDU ve Öğr. Gör. Tolga ÖZAK tarafından cihazlar ve yapılan analizler hakkında detaylı bilgiler verilmiştir.