Bayramiç İlçesi Kaymakamı Sn. Emrah BÜTÜN'den Meslek Yüksekokulumuz'a Ziyaret

İlçemiz Kaymakamı Emrah BÜTÜN Meslek Yüksekokulumuz'u 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı başında ziyaret ederek, Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Emin YAKAR ve Meslek Yüksekokulumuz Md. Yrd. Dr.Öğr.Üyesi Emrah ERTUĞRUL tarafından Meslek Yüksekokulumuz'daki bölümler ve yürütülen eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında bilgiler aldı. Kaymakam Emrah BÜTÜN, yeni eğitim-öğretim yılının hem öğrenciler hem de akademik personeli ile birlikte Bayramiç Meslek Yüksekokulu için başarılı bir dönem olması dilediğini ifade etti.

Bayramiç Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Emin YAKAR, Kaymakam Emrah BÜTÜN'e Yerel Yönetimler-Üniversite İşbirliği Faaliyetlerinin Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nin 2024-2028 Stratejik Planında olduğunu belirterek önümüzdeki süreçte Meslek Yüksekokulumuz ile Kaymakamlık birimleri arasında işbirliği faaliyetlerinin yapılması yönünde temennilerini ifade ederek, ziyaretleri için kendisine teşekkürlerini sundu.