Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Bayramiç Meslek Yüksekokulu

2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İÇİN MESLEK YÜKSEKOKULUMUZDA KAYIT HEYECANI

Üniversite tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından 28 Ağustos 2023 tarihi itibariyle Meslek Yüksekokulumuzda da kayıt işlemleri başladı. Müdürümüz Dr. Öğretim Üyesi Emin Yakar okulumuzdaki ilk kayıt heyecanına ortak olarak kayıt işlemleri sırasında okulumuza gelen yeni öğrencilerimiz ve aileleriyle sohbet etti.

İlk kayıt yaptıracak yeni öğrencilerimiz bilgilendirmek amacı ile öğrenci işleri ofisimizde aşağıdaki bilgileri sizler yeni öğrencilerimizin dikkatine sunuyor.

Bu yıl üniversite elektronik kayıtları 28 - 30 Ağustos 2023 tarihlerinde e-devlet üzerinden yapılacak. Elektronik kayıt yapan öğrencilerin ayrıca okula evrak teslim etmelerine gerek olmayacak. 
Ancak, elektronik kayıt yapamayan Meslek Yüksekokulumuz öğrencilerinin 1 Eylül 2023 saat 17.00’a kadar okulumuza gelerek yüz yüze kayıt yaptırmaları gerekiyor. Yüz yüze kayıt yapacak öğrencilerimizin; Lise Diploması Fotokopisini (Aslı yanınızda olmak koşulu ile), 2023 ÖSYS Yerleştirme Sonuç Belgesini (İnternet Çıktısı), Nüfus Cüzdan Fotokopisini, kayıt tarihi itibariyle 28 yaşından büyük adaylar için askerlikle ilişiği olmadığına dair belgelerini teslim etmeleri gerekmektedir.