TEK DERS VE ÜÇ DERS SINAVLARI HAKKINDA BİLGİLENDİRME

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı tek ders ve üç ders sınavları uzaktan dijital olarak ödev, proje, online sınav vb. şekilde yapılacaktır.

SINAVLARA GİRMEK İÇİN GEREKLİ ŞARTLAR

1- Toplam 4 yarıyılda eğitim öğretim planında yer alan tüm dersleri alarak devam koşulunu yerine getirmiş olmak.

2- Sınavlara başvuru tarihlerinde toplam 4 yarıyılda Üç Ders sınavı için en fazla 3, Tek Ders sınavı için en fazla 1 dersi olmak.

3- Tüm derslerden geçer not aldığı halde Genel Not Ortalaması (GNO) 2.00' ın altında olduğundan mezun olamayan öğrencilerimiz şartlı derslerinden üç ders (2010 ve öncesi kayıtlı öğrenciler içindir ) veya tek ders sınavına girebilir.

BİR YARIYIL İÇERİSİNDE TEK DERS SINAVINA GİREN ÖĞRENCİ BAŞARISIZ OLDUĞU AYNI DERS İÇİN ÜÇ DERS SINAVINA GİREMEZ. (2010 ve Öncesi Öğrencilerimiz için)

2011-2013 YILLARI ARASINDA KAYIT YAPTIRMIŞ OLAN ÖĞRENCİLERİN 2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI SONUNDA YAPILACAK OLAN TEK DERS SINAVINA GİREBİLMELERİ İÇİN, KALAN TEK DERSLERİ GÜZ YARIYILI DERSİ OLSA DAHİ GÜZ YARIYILI HARÇ ÜCRETLERİNİ ÖDEMELERİ GEREKMEKTEDİR.

TEK DERS VE ÜÇ DERS SINAVLARINA BAŞVURMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ BAŞVURU FORMUNUN DOLDURULARAK KARGO YOLUYLA YA DA ELDEN BAYRAMİÇ MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ İŞLERİNE 18/02/2021 TARİHİNE KADAR TESLİM EDİLMESİ GEREKMEKTEDİR. KARGODA YAŞANACAK GECİKMELERDEN BİRİMİMİZ SORUMLU DEĞİLDİR.

BU DUYURU İLE İLGİLİ AYRICA YAZILI BİR TEBLİGAT YAPILMAYACAKTIR.

BAŞVURU FORMU

Tek Ders Başvuru Formu