TEK DERS SINAVLARI

25.07.2022

26.07.2022

SINAVLARA GİRMEK İÇİN GEREKLİ ŞARTLAR

1- Toplam 4 yarıyılda eğitim öğretim planında yer alan tüm dersleri alarak devam koşulunu yerine getirmiş olmak (mezun olabilecek durumda olmak)

2- Sınavlara başvuru tarihlerinde toplam 4 yarıyılda Tek Ders sınavı için en fazla 1 dersi olmak.

3- Tüm derslerden geçer not aldığı halde Genel Not Ortalaması (GNO) 2.00' ın altında olduğundan mezun olamayan öğrencilerimiz şartlı (notu DD veya DC olan) derslerinden üç ders (Üç ders sınav hakkı sadece 2010 ve öncesi kayıtlı öğrenciler içindir ) veya tek ders sınavına girebilir.

ÖNEMLİ NOT

• BİR YARIYIL İÇERİSİNDE TEK DERS SINAVINA GİREN ÖĞRENCİ BAŞARISIZ OLDUĞU AYNI DERS İÇİN ÜÇ DERS SINAVINA GİREMEZ. (2010 ve Öncesi Öğrencilerimiz için)
  • ÖĞRENCİLERİN, 2021-2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI SONUNDA YAPILACAK OLAN TEK DERS SINAVINA GİREBİLMELERİ İÇİN, KALAN TEK DERSLERİ GÜZ YARIYILI DERSİ OLSA DAHİ BAHAR YARIYILINDA KAYIT YENİLEMELERİ VE İLGİLİ DERSİN ÖDEV, DEVAM GİBİ GEREKLİLİKLERİNİ YERİNE GETİRMİŞ OLMALARI GEREKİR (AKTİF ÖĞRENCİ OLMALARI)  HARÇ ÜCRETİNE TABİ ÖĞRENCİLER HARÇ ÜCRETLERİNİ ÖDEMELERİ GEREKMEKTEDİR.

• TEK DERS SINAVLARINA BAŞVURMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKTE BULUNAN DİLEKÇENİN DOLDURULARAK BAŞVURU TARİHLERİ İÇERİSİNDE bayramicmyo@comu.edu.tr MAİL GÖNDERİLMESİ VEYA ÖĞRENCİ İŞLERİ BÜROSUNA ELDEN TESLİM EDİLMESİ GEREKMEKTEDİR.
  • DİLEKÇELERİN ASLI DAHA SONRA KARGO YOLUYLA YA DA ELDEN BAYRAMİÇ MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ İŞLERİNE YUKARIDA BELİRTİLEN BAŞVURU TARİHLERİNE KADAR TESLİM EDİLMESİ GEREKMEKTEDİR. KARGODA YAŞANACAK GECİKMELERDEN ÖĞRENCİ KENDİ SORUMLU OLACAKTIR.

BU DUYURU TEBLİĞ NİTELİĞİNDEDİR. AYRICA YAZILI BİR TEBLİGAT YAPILMAYACAKTIR.

BAŞVURU FORMU