7417 SAYILI AF BAŞVURUSU SONUÇLARI

18*******42

E** O**

Kabul Edildi

Kesin kayıt yapması halinde öğrencinin devamsız olduğu ve almadığı ders bulunmadığından sınavlara Meslek Yüksekokulumuzda girecek.

24*******82

K** S**

37*******10

A** B**

39*******08

H** E**

13*******10

M** Y**

Bahçe Tarımı İ.Ö.

31*******02

Z** T**

Kabul Edildi

Kesin kayıt yapması halinde öğrencinin devamsız olduğu ve almadığı dersleri bulunduğundan ve programı kapandığından eksik kredilerini Biga Meslek Yüksekokulunda, Biga MYO Gıda Teknolojisi Programı müfredatına göre tamamlayacak.

15*******78

E** S** D**

37*******28

İ** D**

Pazarlama N.Ö.

Kabul Edildi

Kesin kayıt yapması halinde öğrencinin devamsız olduğu ve almadığı dersleri bulunduğundan ve programı kapandığından eksik kredilerini Ezine Meslek Yüksekokulunda, Ezine MYO Pazarlama Programı müfredatına göre tamamlayacak.

29*******76

R** A**

Bahçe Tarımı N.Ö.

Kabul Edildi

Kesin kayıt yapması halinde öğrencinin devamsız olduğu ve almadığı dersleri bulunduğundan, programı kapandığından ve Üniversitemizde eşdeğer program olmadığından kendisinden 5 tercih alınarak Yüksek Öğretim Kurulu Başkanlığına bildirilecek.

Af Başvurusu kabul edilen öğrencilerin 29-30 Eylül 2022- 03 Ekim 2022 tarihlerinde Meslek Yüksekokulumuz Öğrenci İşleri Bürosuna şahsen gelerek kesin kayıtlarını yapmaları gerekmektedir.

Kanun hükümlerinden yararlanarak öğrenime başlayabilmek için başvuruda bulunmak yeterli olmayıp, kesin kayıt tarihlerinde kesin kayıt işleminin gerçekleştirilmesi gerekmektedir.

Bu duyuru tebliğ niteliğinde olup ayrıca tebligat yapılmayacaktır.