YÜKSEKOKULUMUZDA 15 TEMMUZ MİLLİ İRADEYE SAYGI SERGİSİ AÇILDI

Milli İradeye Saygı Sergisi

Vatan, millet ve demokrasi yolunda şehit ve gazilerimiz için düzenlenen 15 Temmuz Milli İradeye Saygı Sergisi Yüksekokulumuzda açıldı.

Saygı duruşu ve  ardından İstiklal Marşının okunmasıyla,Yüksekokulumuz Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nazan ARİFOĞLU törenin açılış konuşmasını yaptı.15 Temmuz Milli İradeye Saygı Sergisine Bayramiç  Belediye Başkanı Sadettin ARSLAN, Çanakkale Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ali KARABAYIR, Ezine Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mehtap ÖZDEN, kamu kurumlarının değerli yöneticileri, Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Mehmet DEMİRSÖZ, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Ali İhsan İŞCEN, akademisyenler ve öğrencilerimiz katıldı.

Protokol konuşmasının ardından hep birlikte kesilen kurdeleyle 15 Temmuz Milli İradeye Saygı Sergisi misafirler tarafından  gezildi.