Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Bayramiç Meslek Yüksekokulu

Rektör Prof. Dr. Yücel Acer'den yüksekokulumuza ziyaret

Bayramiç Meslek Yüksekokulu'nu ziyaret eden Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, akademik kurul toplantısına da katılarak çalışmalar hakkında bilgi aldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Meslek Yüksekokulları Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Enver Yolcu, Genel Sekreter Yardımcısı Kenan Yücel ve Çanakkale Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Ali Karabayır ile birlikte yüksekokulumuza ziyarette bulundu. Bayramiç Belediye Başkanı Sadettin Arslan'ın da hazır bulunduğu ziyarette Rektör Acer ilk olarak, Yüksekokulumuz Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nazan Arifoğlu ve idarecilerle birlikte kampus alanını gezdi. Yüksekokul çevresinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Rektör Acer ve beraberindekiler, ardından yüksekokulumuz akademik genel kurul toplantısına katıldı. Yüksekokulumuz öğretim elemanlarının geniş katılımıyla gerçekleştirilen genel kurulda, yüksekokulumuzun akademik durumu değerlendirildi, önümüzdeki döneme ilişkin planlar ve ihtiyaçlar masaya yatırıldı.
AKADEMİK KURUL TOPLANTISINA KATILDI
Yüksekokul Müdürü Arifoğlu toplantıda, yüksekokulumuz hakkında ayrıntılı bilgi verdi. Toplantıdaki konuşmasında Rektör Acer, bundan sonraki süreçte Bayramiç Meslek Yüksekokulu'nu daha sık ziyaret etmek istediğini dile getirdi. Rektör Acer, ''Elimizdeki imkanlar dahilinde akademik çalışmaları desteklemek adına yoğun bir çaba içinde olduk. Gerek kadro, gerekse kaynaklar anlamında çalışmalarımızı sürdürdük. Bu kapsamda yüksekokulumuza spor yönetimi programını açmış bulunmaktayız. Kalitenin istenilen noktaya gelmesi için öğretim elemanlarının artması hususunda da yoğun bir çaba harcıyoruz. Bizim bu konuda harcadığımız çaba, ciddi sonuçlar elde etmemizi sağladı'' ifadelerini kullandı. Toplantının son bölümünde ise öğretim elemanları dilek ve isteklerini dile getirdi. Toplantı sonrası Rektör Acer, kütüphanede ve bilgisayar laboratuarında incelemeler yaparak yüksekokulumuzdan ayrıldı.

106-ewwx-r1.jpg
106-ewwx-r2.jpg
106-ewwx-r3.jpg
106-ewwx-r4.jpg
106-ewwx-r5.jpg
106-ewwx-r6.jpg