'Hırvatistan Krizevci College of Agriculture Erasmus + Uygulama Eğitimi Ziyareti''

Erasmus + Uygulama Eğitimi Hareketliliği kapsamında Bayramiç Meslek Yüksekokulu'na Hırvatistan Krizevci College of Agriculture'den gelen Hırvat akademisyenler Bayramiç Meslek Yüksekokulu akademisyenleri Dr.Öğr.Üyesi Zerrin Yüksel Önür, Öğr. Gör. Osman Mestav, Öğr. Gör. Gürkan Çil ve Öğr. Gör. Özgür Güner (Erasmus koordinatörü) tarafından Bayramiç Meslek Yüksekokulu ve Bayramiç yöresi tarımsal faaliyetleri hakkında bilgilendirildiler.

Hırvat akademisyenler Dr. Renata Erhatic ve Dr. Ivka Kvaternjak, Bayramiç Meslek Yüksekokulu ve Bayramiç ilçesini ziyaret etmekten memnun kaldıklarını ve karşılıklı bilgi ve fikir alışverişi görüşmesinin kendileri için de faydalı olduğunu ifade ettiler.