GENÇLER DOĞAYA YÜRÜDÜ

Doğa Yürüyüşü

20 Mayıs Cumartesi günü Bayramiç Meslek Yüksekokulu ve Ezine Meslek Yüksekokulunun ortak organizasyonu ile geleneksel 16. Kazdağı (İda) - Doğa Yürüyüşü gerçekleştirildi.

Öğrencilerin yoğun katılım sağladığı doğa yürüyüşü Bayramiç Ayazma Milli Parkına kadar devam etmiştir. Pilav ikramı ve müzik eşliğindeki etkinliğimizde tüm öğrenciler Ayazmanın muhteşem doğasında doyasıya eğlenerek final sınavları öncesinde stres atmalarıyla son bulmuştur.

Ayrıca ÇOMÜ 25.Yıl etkinlikleri kapsamında Bayan Voleybol ve Erkek Basketbol müsabakalarında Yüksekokulumuz, Meslek Yüksekokullar arasında şampiyon olmuştur. Öğrencilerimize göstermiş oldukları başarıdan dolayı tebrik edilerek teşekkür belgeleri takdim edilmiştir. Spor müsabakalarına katılan tüm öğrencilerimizi kutluyor başarılarının devamını diliyoruz.