ERASMUS DERS VERME HAREKETLİLİĞİ PROGRAMI KAPSAMINDA UNİVERSİTY OF AGRİBUSİNESS AND RURAL DEVELOPMENT (BULGARİSTAN) AKADEMİSYENLERİNİN ZİYARETİ

Erasmus Öğretim Elemanları ders verme hareketliliği kapsamında Bulgaristan’ın University of AgriBusiness and Rural Development Üniversitesin’den gelen Akademik heyet  Bayramiç Meslek Yüksekokulun’da misafir edildi.

Bulgar akademisyenlerden Prof. Plamen Lakov’un ‘’Bio-climatic Indices-Leisure and Tourism (Biyo-iklim İndeksleri- Dinlenme ve Turizm Etkinlikleri İlişkisi)’’ başlıklı sunumunun ardından Prof. Krasimir Levkov’da ‘’Silver Tourism (Gümüş Turizm-65 yaş üstü insanların turizm etkinlikleri ile ilgili tercihleri)’’ konulu sunumunu yaptı.  Bayramiç Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin sordukları soruları yanıtlayan ve karşılıklı bilgi alışverişinin gerçekleştirildiği ders çalışmasından memnun kaldıklarını ifade eden Bulgar akademisyenler, Erasmus kapsamında Türk öğrencileri de Bulgaristan’da görmekten ve misafir etmekten mutluluk duyacaklarını belirttiler.