EĞİTİMDE ARAÇ GELİŞTİRME TEKNİKLERİ DERSİ YIL SONU SERGİSİ VE ÇOCUK ŞENLİĞİ

Bayramiç Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı Öğr. Gör. Merve Şahin koordinatörlüğünde bölüm öğrencileri tarafından hazırlanan Eğitimde Araç Geliştirme Dersi Yıl Sonu Sergisi ve Çocuk Şenliği etkinliği gerçekleştirildi.

Etkinliğe Bayramiç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesindeki anaokulu öğretmenleri, 80 öğrenci katıldı. Çocuk Gelişimi Programı öğrencilerinin dans gösterileriyle karşılanan öğrenciler, Eğitimde Araç Geliştirme Teknikleri dersinde hazırlanan materyal sergisini gezdikten sonra, öğrenciler tarafından hazırlanan gişeden bir gülücükle kukla gösterisi, oyun istasyonları, palyaço gösterisi biletlerini alarak eğlenceli etkinliklere katıldılar. Etkinlik anaokulu öğrencileriyle birlikte yapılan dans gösterileriyle sona erdi.