ECOFAR Avrupa Birliği ERASMUS+ Projesi Stara Zagora, Bulgaristan’da düzenlenen toplantıyla başladı

Koordinatörlüğünü Teknik Bilimler MYO Müdürü Doç. Dr. Ali Karabayır’ın üstlendiği ECOFAR projesi toplam 248,639 Euro bütçeyle Brüksel’de bulunan Avrupa Komisyonu Yürütme Ajansı tarafından desteklenmeye değer bulundu. Proje kapsamında Bulgaristan, Slovenya, Türkiye ve Yunanistan’dan araştırmacılar 2 yıl süreyle Avrupa çapında çalışmalarını gerçekleştirecektir. Proje kapsamında araştırmacı olarak görevli Bayramiç MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Nazan Arifoğlu ve Gıda Mühendisliği öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Öğütcü, Bulgaristan’ın Stara Zagora şehrinde düzenlenen ilk toplantıya katılmıştır.