Birleşik Arap Emirlikleri'nden Birincilik Ödülü

Üniversitemiz Bayramiç Meslek Yüksekokulu Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Gül Ebru Orhun, International “Institute of Engineers and Researchers” enstitüsünün 2-3 Kasım 2017 tarihleri arasında Birleşik Arap Emirlikleri’nde düzenlediği “International Conference on Natural Science and Enviroment” adlı konferansa “Bioenergy Plants and Economy” başlıklı çalışmasıyla katılmıştır. Öğretim üyemiz Yrd. Doç. Dr. Gül Ebru Orhun’un sunumunu yaptığı çalışması, Mühendislik ve Fen Bilimleri alanında güncel konuların tartışıldığı bu uluslararası konferansta, bilimsel komitenin oylamasıyla farklı ülkelerden katılmış çok sayıda yayın arasından 1. seçilerek “first excellent paper” madalyası ile ödüllendirilmiştir. Türkiye’ye dönüşünde Yrd. Doç. Dr. Gül Ebru Orhun katıldığı konferansın uluslararası tanınırlığı yüksek bir konferans olduğunu vurgulayarak, hem bir akademisyen olarak aldığı ödülle gururlandığını hem de kurumu Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinin adını yurt dışında böylesine bir ödülle duyurmuş olmaktan çok memnun olduğunu söyledi.