Bayramiç MYO'da İstiklal Marşı ve Çanakkale Savaşı program

Yüksekokulumuzda 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve 18 Mart Çanakkale Savaşları'nın Yıldönümü programı düzenlendi

Bayramiç Meslek Yüksekokulu öğrencileri tarafından hazırlanan ''12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve 18 Mart Çanakkale Savaşları'nın Yıldönümü'' programı, yüksekokulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi. Şanlı tarihimizde önemli yere sahip iki olayı ve şehitlerimizin aziz hatıralarını anmak amacıyla düzenlenen etkinliğe, öğretim elemanları ve öğrenciler büyük ilgi gösterdi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan program Çanakkale Savaşları'nı anlatan videolar, Mehmet Akif Ersoy'un hayatı, İstiklal Marşı'nın kabulü ve önemi konulu konuşma, İstiklal Marşı'nın 10 kıtasının okunması, şiirler, oratoryo ve türkü dinletisi ile devam etti. Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nazan Arifoğlu'nun, emeği geçen öğrencilerimize teşekkür belgesi takdim etmesiyle program sona erdi.

108-vjfy-r1.jpg
108-vjfy-r2.jpg