BAYRAMİÇ MYO’DA İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ SEMİNERİNE YOĞUN İLGİ

İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi

Bayramiç Meslek Yüksekokulunda öğrencilere Üniversitemiz İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörlüğü tarafından İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi gerçekleştirildi.

21-22 Aralık 2016  tarihinde Bayramiç Meslek Yüksek Okulu’nda gerçekleştirilen iş sağlığı ve güvenliği semineri öğrencilerin yoğun katılımıyla tamamlandı. Üniversitemiz İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörlüğü yetkilileri tarafından gerçekleştirilen seminerde öğrencilere iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili dikkat edilmesi gereken temel prensipler ve kurallar anlatıldı. 2 gün süren seminerin ardından katılım sağlayan öğrenciler  İş sağlığı ve güvenliği belgesi almaya hak kazandı. İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörü yetkilileri yoğun katılımdan dolayı Bayramiç MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nazan Arifoğlu, Müdür Yardımcıları Öğretim Görevlisi Selçuk Birer ve  Okutman Ali Coşkun'a teşekkürlerini sundular.