Bayramiç MYO'da Erasmus dersi

Bulgaristan'dan konuk öğretim elemanları, Erasmus+ Programı kapsamında Bayramiç Meslek Yüksekokulu öğrencilerine ders verdi

Bayramiç Meslek Yüksekokulu, Bulgaristan'ın Plovdiv University of Agribusiness and Rural Development'tan Erasmus+ Programı öğretim elemanı değişimi kapsamında ders veren öğretim elemanlarını ağırladı. İlk olarak Bayramiç Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nazan Arifoğlu ile bir araya gelen konuk öğretim elemanları Prof. Dr. Lyuben Hristov, Yrd. Doç. Dr. Stefka Timareva ve Öğr. Gör. Evgenia Veliçkova, ardından konferans salonunda öğrencilerimize ders verdi. Konuk öğretim elemanları, ders sonrası Bayramiç Belediye Başkanı Sadettin Arslan'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu ve ilerleyen süreçte hayata geçirilecek çalışmalarda işbirliği içinde olma kararı alındı.

114-ubvl-r1.jpg
114-ubvl-r2.jpg