BAYRAMİÇ MYO ÖĞRENCİLERİNİN ŞEHİTLİK ZİYARETİ

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Sedat MURAT'ın önderliğinde 1. sınıf öğrencileri için  "ÇOMÜ Öğrencileri Ecdadı İle Buluşuyor" projesi adı altında düzenlenen şehitlik ziyareti Bayramiç Meslek Yüksekokulu öğrencilerine 23-24 Kasım 2019 tarihlerinde gerçekleşmiştir.

Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alanında Çanakkale Muharebelerinin geçtiği saha ve şehitlikler ziyaret edildi.  Çoğunun daha önce şehitlikleri hiç görmediği farklı şehirlerden gelen öğrenciler duygu dolu anlar yaşadı. Seyit Onbaşı, Şehitler Abidesi, Yahya Çavuş Şehitliği, 57. Alay Şehitliği, Conkbayırı ve Çanakkale Destanı Tanıtım Merkezini ziyaret eden öğrenciler 104 yıl önce gerçekleşen muharabeler ve kahramanlıklar hakkında bilgi sahibi oldu.