BAYRAMİÇ MYO ÖĞRENCİLERİNDEN ŞEHİTLİK GEZİSİ

Bayramiç Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri  Bayramiç Belediyesi ve Çanakkale Savaşları Gelibolu  Alan Başkanlığının katkılarıyla, 21.10.2018 tarihinde danışmanları ve aynı zamanda Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığında görevli Öğr.Gör. İsmail SABAH rehberliğinde Çanakkale Muharebelerinin geçtiği sahayı gezdi ve şehitlikleri ziyaret etti.

Çoğunun daha önce şehitlikleri hiç görmediği farklı şehirlerden gelen öğrenciler duygu dolu anlar yaşadı. Seyit Onbaşı, Abide,Yahya Çavuş Şehitliği, 57. Alay Şehitliği, Anzak Koyu, Conkbayırı ve Çanakkale Destanı Tanıtım Merkezini gezen öğrenciler 103 yıl önce gerçekleşen muharabeler ve kahramanlıklar hakkında bilgi sahibi oldu.