BAYRAMİÇ MESLEK YÜKSEKOKULUNDA 12 MART İSTİKLAL MARŞININ KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA PROGRAMI

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Programı

BAYRAMİÇ MESLEK YÜKSEKOKULUNDA 12 MART İSTİKLAL MARŞININ KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA  PROGRAMI

14 Mart  2017  tarihinde Bayramiç Meslek Yüksekokulu Öğrenci Konseyi tarafından 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı gerçekleştirilmiştir. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan program  Mehmet Akif Ersoy’un hayatını anlatan konuşma ve kısa film gösterisi, İstiklal Marşının kabulü ve önemi konulu konuşma, İstiklal Marşının 10 kıta olarak okunması ile devam etmiş, Şiir ve Türkü dinletisi ile son bulmuştur.

Bayramiç Meslek Yüksekokulu Öğrenci Konseyi tarafından düzenlenen etkinliğe Yüksekokulumuz Öğretim Elemanları ve öğrencilerimiz tarafından büyük ilgi gösterilmiştir.