2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Ormancılık ve Orman Ürünleri Programı Oryantasyon Eğitimi Gerçekleştirildi

Bayramiç Meslek Yüksekokulu Ormancılık Bölümü Oryantasyon Programı 06 Ekim 2023 tarihinde, Bayramiç Orman İşletme Müdürlüğünün katılımı ile Meslek Yüksekokulumuz Konferans salonunda gerçekleştirilmiştir. Oryantasyon programına, 1. sınıf öğrencilerimiz, akademik personelimiz ve Bayramiç Orman İşletme Müdürlüğünden; İşletme Müdür Yardımcısı Evren Arık, Yağcılar Orman İşletme Şefi Arzu Kılıç ve Orman muhafaza memuru Emre Sevim katılmışlardır.
Oryantasyon programında 1. sınıf öğrencilerimize Ormancılık Bölümü ve Ormancılık Mesleği tanıtılmış, öğrencilerimizin eğitim-öğretim içeriği ve Ormancılık meslek hayatı ile ilgili soruları yanıtlanmıştır.