2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Laboratuvar Teknolojisi Programı Oryantasyon Eğitimi Gerçekleştirildi

Kimya ve Kimyasal İşleme Teknolojileri Bölümü, Laboratuvar Teknolojisi Programı I. ve II. sınıf öğrencilerine, 12/10/2023 perşembe günü saat 12:30’da Bayramiç Meslek Yüksekokulu Konferans salonunda, Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Emin YAKAR ve program akademik personelinin katılımı ile ‘Oryantasyon Eğitimi’ toplantısı düzenlenmiştir.

Öğr. Gör. Elif ALBAYRAK tarafından Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ve Bayramiç MYO hakkında tanıtıcı bilgilerin sunulduğu toplantıda; Laboratuvar Teknoloji Programı’nın misyonu ve vizyonu, eğitim katalogları, ders içerikleri, staj ve değerlendirme kriterleri, mezuniyet sonrası kazandıkları unvan ve çalışma alanları ile dikey geçiş yapabilecekleri Lisans Programları hakkında bilgiler paylaşılmıştır. Toplantıda ayrıca 2022-2023 Eğitim Öğretim yılında programdan ikincilikle mezun olan davetli konuşmacı Minel KORKMAZ, mezuniyet öncesi ve sonrası deneyimlerini eğitim sürecine yeni başlayan meslektaşları ile paylaşmıştır. Öğrencilerimizden gelen öneri ve taleplerin alınmasıyla toplantı tamamlanmıştır.