GİRİŞİMCİLİK SEMİNERİ

Yüksekokulumuzda KOSGEB  Çanakkale İl Müdürlüğü  Tarafından Girişimcilik  Semineri Düzenlendi.

KOSGEB Çanakkale İl Müdürü Erdoğan YÜKSEL tarafından verilen seminerde öğrenciler okul döneminde ne kadar çok bilgi donanımına sahip olurlarsa ; mezun olduktan sonraki  hayatlarında  etkili olacağı konusunda bilgilendirdi.

Seminer sonunda  Yüksekokulumuz Müdür Yardımcısı Yrd.Doç.Dr. Nazan ARİFOĞLU tarafından KOSGEB Çanakkale İl Müdürü Erdoğan YÜKSEL'e teşekkür plaketi takdim edildi.

Seminer bitiminde İlçemizde bulunan TATLAN  GIDA'ya Yüksekokulumuz Gıda Teknolojisi Programı öğrencilerinin katıldığı  teknik gezi düzenlendi.Öğrencilerimiz teknik geziden memnun oldu.

117-xvan-r1.jpg117-xvan-r2.jpg117-xvan-r3.jpg117-xvan-r4.jpg117-xvan-r5.jpg117-xvan-r6.jpg