Yeni kayıt Yaptıracak Olan Öğrencilerimizin Dikkatine

Bu yıl üniversite elektronik kayıtları 28 - 30 Ağustos 2023 tarihlerinde e-devlet üzerinden yapılacak. Elektronik kayıt yapan öğrencilerin ayrıca okula evrak teslim etmelerine gerek olmayacak.

Ancak, elektronik kayıt yapamayan Meslek Yüksekokulumuz öğrencilerinin 1 Eylül 2023 saat 17.00’a kadar okulumuza gelerek yüz yüze kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Yüz yüze kayıt yapacak öğrencilerimizin kayıtlarını yaptırabilmeleri için; Lise Diploması Fotokopisini (Aslı yanınızda olmak koşulu ile), 2023 ÖSYS Yerleştirme Sonuç Belgesini (İnternet Çıktısı), Nüfus Cüzdan Fotokopisini, kayıt tarihi itibariyle 28 yaşından büyük adaylar için askerlikle ilişiği olmadığına dair belgelerini teslim etmeleri gerekmektedir.