Üç ders ve tek ders sınav duyurusu

Üç Ders Sınav Duyurusu

01/08/2011 tarihinde Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Üniversitemiz Önlisans Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinden önceki yönetmeliğe tabi olan 2010 yılı ve öncesi girişli öğrencilerimizden devam koşulunu sağlamış ve Bahar Yarıyılında kayıt yenilemiş olmak şartı ile mezun olmak için en fazla üç dersi kalan öğrencilerimize üç ders sınav yapılacaktır.

Üç ders sınavı 29-30 Haziran 2016 tarihlerinde yapılacak olup; sınava başvuracak öğrencilerimizin 27-28 Haziran 2016 tarihlerinde dilekçelerini öğrenci işleri bürosuna ulaştırmaları gerekmektedir.

Not: Bütün derslerinden geçer not aldığı halde GNO'su (2.00)'ın altında olup mezun olamayan öğrencilerimiz (DD veya DC) olan derslerinden üç ders sınavına girebilirler.

Tek Ders Sınav Duyurusu

2011-2012-2013-2014 yılı girişli öğrencilerimize, devam koşulunu sağlamış ve bahar yarıyılında kayıt yenilemiş olmak koşulu ile tek ders sınavı yapılacaktır.

Tek ders sınavı 29-30 Haziran 2016 tarihlerinde yapılacak olup; sınava başvuracak öğrencilerimizin 27-28 Haziran 2016 tarihlerinde başvuru dilekçelerini öğrenci işleri büromuza ulaştırmaları gerekmektedir.

Not: Bütün derslerinden geçer not aldığı halde GNO'su (2.00)'ın altında olup mezun olamayan öğrencilerimiz (DD veya DC) olan derslerinden tek ders sınavına girebilirler.

tek ders sınav dilekçesi.doc
Üç Ders Dilekçe Örneği.doc