ÜÇ DERS VE TEK DERS SINAV DUYURUSU
          Üç Ders Sınav Duyurusu
     01/08/2011 tarihinde Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Üniversitemiz Önlisans Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinden önceki yönetmeliğe tabi olan 2010 yılı ve öncesi girişli öğrencilerimizden devam koşulunu sağlamış ve Bahar Yarıyılında kayıt yenilemiş olmak şartı ile mezun olmak için en fazla üç dersi kalan öğrencilerimize üç ders sınav yapılacaktır.
     Üç ders sınavı 02-03 Temmuz 2015 tarihlerinde yapılacak olup;sınava başvuracak olan  yapacak öğrencilerimizin 30 Haziran 2015 tarihinde dilekçelerini öğrenci işleri bürosuna ulaştırmaları gerekmektedir.

Üç ders sınav  dilekçesi için  tıklayınız...

Tek Ders Sınav Duyurusu
2011-2012-2013 yılı girişli öğrencilerimizden devam koşulunu sağlamış ve bahar yarıyılında kayıt yenilemiş olmak koşulu ile tek ders sınavı yapılacaktır.
     Tek ders sınavı 08 Temmuz 2015 tarihinde yapılacak olup; sınava başvuracak öğrencilerimiz 06 temmuz 2015 tarihinde başvuru dilekçelerini öğrenci işleri büromuza ulaştırmaları gerekmektedir.

Not: Bütün derslerinden geçer not aldığı halde GNO'su (2.00)'ın altında olup mezun olamayan öğrencilerimiz (DD veya DC) olan derslerinden tek ders sınavına girebilirler.

Tek ders sınav dilekçesi için  tıklayınız...