Orman Yangınları Hakkında Bilgilendirme Konulu Panel

Meslek Yüksekokulumuz Ormancılık Bölümü akademik personeli Dr. Öğr. Üyesi Emrah Tagi Ertuğrul moderatörlüğünde; Doç. Dr. Özdemir ŞENTÜRK (Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi), Doç. Dr. Mehmet Güvenç NEGİZ (Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi) ve Doç. Dr. Ahmet MERT'in (Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi) konuşmacı olarak katılımları ile son yıllarda etkisini giderek artıran biçimde meydana gelen orman yangınları ile ilgili olarak ''Orman Yangınları Hakkında Bilinmesi Gerekenler'' konulu bir panel düzenlecektir. Panel, uzaktan erişim platformu olan Microsoft Teams üzerinden gerçekleştirilecektir. Panel; tüm personelimizin, öğrencilerimizin ve bu hassas ve de güncel konu hakkında bilgi edinmek isteyen herkesin katılımına açıktır.

Panel Tarihi: 21/07/2023 Cuma Günü, Saat: 10.30,

Panel Yeri: Microsoft Teams Uzaktan Erişim Platformu